|
Forum uCoz Zarządzanie systemem Ogólne pytania Problem z edycją stron |
Problem z edycją stron |
witam
Mam następujący problem. Nie mogę zapisać zmienionych danych na stronie/podstronie. Wchodzę w edycję strony z Edytora podstron, zmieniam treść strony, zapisuje. Pojawia się okienko świadczące o dokonywaniu zmian, i nic. Okienko znika, a strona nie zostaje zmieniona. 2-3 razy udało mi się zmienić stronę wtedy po chwili od pojawienia się okienka zmian wyskakuje komunikat że strona została zmieniona. Ale było to tylko 2-3 razy. Myślałem, że to wina przeglądarki, niestety nie, próbowałem IE, chrome, fox. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Post edytowany przez libra - Czwartek, 06-06-2013, 09:35
|
Witam,
Opisz dokładnie jakie zmiany wprowadzasz na stronie - dodajesz nowe okna, boxy, menu? Rozumiem że jesteś zalogowany jako administrator i masz pełne prawa dostępu do edycji podstron. Z doświadczenia wiem że czasem należy odczekać "chwilę" zanim zmiany się zapiszą - przydatne jest również przeładowanie strony. Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
| |||
| |||