|
Forum uCoz Zarządzanie systemem Ogólne pytania Brak elementów strony po wylogowaniu (Po wylogowaniu znikają elementy strony) |
Brak elementów strony po wylogowaniu |
Witam. Mam taki oto problem. Jestem w trakcie tworzenia stronki. Wrzuciłem na stronę główną między innymi link do filmiku z yt oraz połączenie z kontem yt, kalendarz i wiele innych rzeczy (zdjęcia itp.). Problem polega na tym, że po wylogowaniu i wejściu na stronę jako gość nie widać filmiku z yt i kalendarza. Wszystko inne jest. Co robić ? Mój adres stronki to http://szymonfron.ucoz.pl Pozdrawiam
|
Witam. Dzięki za szybką odpowiedź. Niestety sprawdzam, patrzę i nie widzę nic podejrzanego. Dodatkowo po wylogowaniu ostatnim razem nie mogę zalogować się ponownie jako admin. Po wpisaniu hasła i wciśnięciu enter następuje odświeżenie i znów jest puste hasło do wpisania. Po wpisaniu znowu to samo. Pozdr.
Dodane (01-10-2015, 11:30) |
Na forum wchodzę jedynie, kiedy sama tworzę strony, więc odpowiedź rychło w czas, ale... może komuś w przyszłości się przyda ^_^
Pisząc o kalendarzu itd, zapewne miałeś na myśli tzw. bloki. Ich widoczność edytuje się troszkę inaczej. 1. Logujemy się na stronie jako administrator i wchodzimy w kreator na pasku zarządzania. 2. Znajdujemy bloczek, który nas interesuje i klikamy na niebieską zębatkę. 3. Teraz wybieramy zakładeczkę dostęp i tam ustawiamy widoczność bloku dla poszczególnych grup. http://wrzuc.se/i/5662fbc0a02e0 ^ Tutaj link zamiast obrazka, bo regulamin serwisu zabrania obrazków powyżej 500 px, a Kathe nie chce bana :I 4. Na pasku zarządzania zapisujemy zmiany i ta-da ^_^ To samo możemy zrobić przez panel zarządzania w zarządzaniu wyglądem w sekcji globalne bloki w Pierwszy kontener. Po prostu przy poszczególnych blokach dopisujemy do kodu Kod <?if($GROUP_ID$=='tutaj wpisz numer ID danej grupy')?> Kod <?endif?> Inny możliwy powód Może też chodzić o to, że jeżeli sam coś dopisujesz przy użyciu edytora tekstowego lub w tych blokach i użyjesz przykładowo warunku Kod <?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?> Kod <?else?> Post edytowany przez rineakathe - Sobota, 05-12-2015, 16:39
|
| |||
| |||