|
Forum uCoz Zarządzanie systemem Zarządzanie kontem darmowe do 400mb (400mb) |
darmowe do 400mb |
Nie - system jest tak stworzony że gdy zbliżysz się do 400mb pojawi się powiadomienie i nie będzie można umieszczać plików/danych ponad limit.
Nie naliczamy nigdy żadnych opłat za przekroczenie limitu. Co ważne - im dłużej posiadasz u nas stronę i im więcej generujesz ruchu tym szybciej zwiększa się darmowy limit powierzchni :). Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
Możesz mnie nakierować. Gdzie dokładnie jest opis? stosunek
- czasu posiadanej u was witryny/ wielkość ruchu /procentowe zwiększenie darmowej powirzchni |
http://faq.ucoz.pl/faq/19-1#1
http://faq.ucoz.pl/faq/19-1#62 Nie mam dokładnych wyliczeń. Z mojego doświadczenia (posiadam parę stron na uCoz) wynika że średnio miesięcznie jest powiększane od 3 do 7 megabajtów przy małej ilości ruchu. Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
ok przejrzę ;) Dzięki za pomoc junkie.
Przejrzałem. Odp. jest tak ogólna, że nic praktycznie nie mówi ;) Jeśli mogę Cię prosić: Co oznacza mała ilość ruchu? //Edycja Mógłbyś mniej więcej: w miarę dokładnie dla mnie przedstawić średnią. Czyli ilość na wielkość. Z góry dzięki ;) Post edytowany przez PrinceDemonic - Piątek, 12-04-2013, 23:15
|
Tak jak napisałem - nie posiadam takich dokładnych wyliczeń i mogę przedstawić tylko orientacyjnie jaki jest przyrost na podstawie moich skromnych wyliczeń. Mała ilość ruchu - w moim przypadku mniej niż 10 wejść dziennie. Sprawdź przyrost ilości MB u siebie i podziel na ilość miesięcy - wyjdzie Ci średnia na miesiąc
Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
Mogę dodać od siebie wyliczenie, pokazując na przykładzie mojej stronki o gejszach.
Istnieje od lutego zeszłego roku, czyli 14 miesięcy. Mam 471 Mb dostępnego miejsca na dysku, czyli na miesiąc mi przybywa 5.07 Mb na miesiąc przy ruchu, 10-40 wejściach dziennie. |
Dziękuję Fantagiro
Dzięki junkie Za podzielenie się waszymi wyliczeniami. Post edytowany przez PrinceDemonic - Wtorek, 16-04-2013, 19:10
|
| |||
| |||