|
Forum uCoz Zarządzanie systemem Edytor podstron Problem z wyświetlaniem głównej |
Problem z wyświetlaniem głównej |
Witam,
Mam problem z wyświetleniem strony głównej. Jak jestem niezalogowany to strona jest pusta, a jak sie zaloguje to jest normalnie ta jak być powinno. Podstrony działają tak jak trzeba. Nie jest to na pewno problem komputera ponieważ sprawdzałem na kilku kompach ;) Jak to rozwiązać? strona: sppzweteran.ucoz.com Post edytowany przez Klubowicz - Poniedziałek, 18-01-2016, 15:08
|
Przyczyn może być wiele. Sam dodawałeś/zmieniałeś kod... gdzieś? Wtedy prawdopodobnie zapomniałeś o dodaniu znacznika else :P Powoduje to, że niezalogowani użytkownicy nie widzą całej zawartości od miejsca, w którym go brakuje.
Sprawdź, czy jeżeli masz gdzieś któryś z tych: Kod <?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?> Występuje tam również Kod <?else?> Jeżeli nie, musisz go dodać przed znacznikiem Kod <?endif?> Poprawnie wyglądający kod: Kod <?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>Zawartość tutaj dotyczy zalogowanych użytkowników<?else?>Zawartość tutaj dotyczy użytkowników, którzy nie są zalogowani<?endif?><?endif?> |
| |||
| |||