|
Forum uCoz Ogólna informacja Aktualizacje serwisu Aktualizacja i Naprawa Błędów (Aktualizacja 9-2013) |
Aktualizacja i Naprawa Błędów |
Po wypuszczeniu nowego modułu - Sieci Społecznościowych - prezentujemy kolejną grupę aktualizacji oraz naprawy drobnych błędów dla modułów: E-sklep, Newsy, Blog, Tablica Ogłoszeń, Gry Online, Testy, Video oraz Forum. Pojawiło się mnóstwo małych ulepszeń, które zostaną opisane w poniższym wątku. E-sklep Zostały poprawione następujące błędy:
Aktualizacja:
Dodatkowo... Pozostałe moduły otrzymały przydatne uaktualnienia, oto ich lista:
To już wszystko na dziś! Nie denerwujcie się jeśli nie znaleźliście na dzisiejszej liście aktualizacji na którą czekaliście. Lato jeszcze się nie kończy, tak jak nie kończą się jeszcze nasze aktualizacje :)! Załączniki:
4530215.png
(22.9 Kb)
·
3804515.png
(49.4 Kb)
·
2966033.jpg
(80.5 Kb)
·
1775828.jpg
(25.3 Kb)
·
0747025.png
(23.8 Kb)
·
2471446.jpg
(38.3 Kb)
·
5366384.jpg
(62.6 Kb)
·
3200912.png
(18.1 Kb)
Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
Nie wiem dlaczego ale jak na Facebooku widzę post od uCoz.pl o nowych modułach, aktualizacjach czy innych usprawnieniach zawsze się cieszę z tego jak małe dziecko . Być może to dlatego że te aktualizacje dotyczą również mnie i mojej strony
P.S Kiedy planujecie następną aktualizację? Pozdrawiam |
Miło mi słyszeć takie miłe słowa - cieszę się że Twoja praca z uCoz jest tak satysfakcjonująca. Odpowiadając na pytanie - kolejna aktualizacja planowana jest wstępnie pod koniec miesiąca. Jak zapewne widzisz pracujemy na zasadzie wypuszczania większych aktualizacji w dłuższych odstępach czasu :).
Pozdrawiam !!! Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
| |||
| |||