|
Forum uCoz Pozostałe Sugestie dot. udoskonalania uCoz Panel zarządzania - segregowanie (Segregowanie na zasadzie liczby wpisów.) |
Panel zarządzania - segregowanie |
Czy mógłbym prosić o uruchomienie opcji "wyszukiwania" segregacji na zasadzie: "liczby wpisów" (oprócz już isniejącego przycisku wyboru) czyli wiadomo w:
a) Artykuły b) Blog c) Katalog plików Przykład: "Wyszukiwanie": na zasadzie ----liczby wpisów w Kategorii: -------[Artykuły] -----------Panel zarządzania > Główna >> Artykuły >> Zarządzanie kategoriami -------[Blog] -----------Panel zarządzania> Główna >> Blog >> Zarządzanie kategoriami Szczególnie chodzi mi: segregację liczby wpisów Kategorii to samo Blog Przy zakładanej liczbie Podstron/Artykułów/Blogów (duża = powyżej 0,5mln) takie wyszukiwanie na zasadzie liczby wpisów będzie konieczne. (miałem ten wpis jeszcze wczoraj w dniu pisania poprawić ;)] Wiem, że będzie to łatwe i szybkie w wykonaniu :) Z góry dziękuję. Post edytowany przez PrinceDemonic - Czwartek, 11-04-2013, 17:24
|
Parametrów oraz filtrów jakie można dodać do segregacji w tym miejscu jest mnóstwo - masz racje że ten byłby bardzo pomocny. Temat został przekazany dalej...
Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
| |||
| |||