Strona 1 z 11
Forum uCoz » Zarządzanie systemem » Ogólne pytania » Kursory na strone. (Kursorki)
Kursory na strone.
Suzana_Rose
Postów: 4
Reputacja: 0
Wiadomość # 1 | 11:44
Bardzo chciałam mieć na stronie kursor:<script type="text/javascript" src="http://404bajery.pl/cur/c.php?id=12.cur"></script><a href="http://www.gry.netbus.pl" target="_blank" title="Gierki"><img src="http://404bajery.pl/cur/cur.gif" border="0" alt="GRY" style="position:absolute; top: 0px; left: 0px;" /></a>
ale nie wiem gdzie wkleić ten kod.
Pomożecie? cry
junkie
Postów: 379
Reputacja: 9
Wiadomość # 2 | 09:49
Witam,

Aby dodać kursor - po pierwsze musi on być zapisany w odpowiednim formacie - .ani (przykład: http://fantasyflash.ru/cursor/cur/cursor53.ani ). Kursor nie może być w formacie .gif ani .jpeg. Pobrany kursor należy umieścić w folderze z plikami za pomocą Managera Plików (w Panelu Zarządzania) a następnie w Panelu Zarządzania -> Wygląd -> Zarządzanie wyglądem (CSS) dodać poniższy kod:
http://screencast.com/t/OYKwhf6wYo8

Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
Anonim
Postów: 3
Reputacja: 0
Wiadomość # 3 | 12:41
Czy da sié zmienic kursor na stronie ucoz swojej ?
bigblog
Postów: 58
Reputacja: 4
Wiadomość # 4 | 14:16
Anonim, tak, można. Dodaj kursor, którego chcesz użyć do File Manager, a następnie dodaj następujący kod na końcu szablonu Tabela stylów (CSS):

Kod
body {cursor: url('CURSOR');}


Nie zapomnij zastąpić CURSOR z URL-adresowym cursor.

Manager of the International Development.
Forum uCoz » Zarządzanie systemem » Ogólne pytania » Kursory na strone. (Kursorki)
Strona 1 z 11
Wyszukiwanie: