|
Forum uCoz Zarządzanie systemem Ogólne pytania "Problem" z logowaniem na poprawne konto |
"Problem" z logowaniem na poprawne konto |
Witam,
otóż mam problem i wyglada on nastepujaco: mam 2 konta na waszej stronie ucoz i niestety loguje mnie na złe konto (zaloguj z uid) i co musze zrobic by moc sie zalogowac na to poprawne ?? Czy jest jakas mozliwosc wpisania tych danych samemu zamiast klikac zaloguj przez uid ?? |
Witam,
Jeśli dobrze zrozumiałem masz dwa niezależne konta uID.me? Gdzie dokładnie się logujesz: na własnej stronie poprzez nazwastrony.ucoz.pl/admin, z poziomu strony głównej czy poprzez stronę uID.me. Oczywiście że istnieje możliwość wpisania swojego hasła ręcznie - nie zawsze logowanie odbywa się automatycznie (wystarczy wylogować się z aktywnej sesji i spróbować się zalogować raz jeszcze - wtedy nie odbywa się to automatycznie - trzeba podać login//hasło). No chyba że masz zapamiętane hasło w przeglądarce i to ona loguje Cię automatycznie :D?? Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
| |||
| |||