|
Forum uCoz Zarządzanie systemem Ogólne pytania Jak ZUPEŁNIE ukryć wpisy w module Gry online przed userami? (Proszę o pomoc:) |
Jak ZUPEŁNIE ukryć wpisy w module Gry online przed userami? |
Witam
Jestem w trakcie tworzenia strony na uCoz.pl. Do strony dołączyłem moduł Gry Online wraz z domyślnym katalogiem gier. Wiele z wpisów dezaktywowałem (nie usunąłem ale DEZAKTYWOWAŁEM) ponieważ nie chcę aby użytkownicy korzystali tymczasowo z tych gier ale nie chcę całkowicie usuwać tych wpisów. Po dezaktywacji wpisów i tak zostały takie "ślady" (widok jako Gość). Objawiają się one podliczaniem nieaktywnych gier oraz dosłownie luki na stronie Oto obraz sytuacji ![]() Jak widać wpisy dla użytkowników są niedostępne ale widać że są Proszę o pomoc ![]() |
Witam,
Sprawdziłem raz jeszcze powyższa podstronę - wygląda jak na załączniku poniżej: ![]() Wszystkie podstrony i linki są aktywne i przenoszą do odpowiednich podstron - pytanie zatem w czym leży teraz problem i co ewentualnie należy zmienić//naprawić :)??? Załączniki:
1630401.jpg
(440.9 Kb)
Przed zadaniem pytania skorzystaj z funkcji "Szukaj". Poprawny tytuł oraz dział ułatwi odpowiedź na pytanie.
|
| |||
| |||